Koncepti i ligjëratave:

 • Zgjat 1 orë
  — 30 deri 45 minuta prezantim dhe pjesën tjetër pyetje-përgjigje.
 • Organizohet të enjten e fundit të çdo muaji
  — në ora 17:00 (CET, Tiranë)
  lidhja do të publikohet më vonë në Facebook dhe faqen në Internet të Institutit.
 • Përmbajtja dhe paraqitja e temës është e menduar për një audiencë të përgjithshme dhe jo për specialistë brenda fushës së ngushtë shkencore të temës që shtjellohet.
 • Ligjëratat do të shtjellojnë tema aktuale në lidhje me shoqërinë, shkencën dhe teknologjinë, mundësisht të zbatueshme në praktikë dhe jo vetëm të natyrës teorike.
 • Temat do të jenë me interes të përgjithshëm dhe jo vetëm për rajonin apo komunitetin shqiptar.

Orari:
Të enjten e fundit të çdo muaji, ora 17:00 (CET, ora e Tiranës)

Online:
Për lidhjen në ZOOM për ligjëraten e radhës, kliko këtu.
Nësë kërkohen:
Meeting-ID: 810 1621 9885, Passwort: 697954